Μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω.

Σου άρεσε, δείξε το και στους φίλους σου

 

Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη! Κάποιες φορές έχουμε συνηθίσει ..ίσως έχουμε βολευτεί …κάποιες άλλες όμως απλά δε μπορούμε γιατί καταβάθος δε θέλουμε..δεν πιστεύουμε στον εαυτό μας… ή απλά δε το βλέπουμε.

Όλοι μας έχουμε ανάγκη δίπλα μας ανθρώπους που να μας νοιάζονται και να μας αγαπούν πραγματικά. Να είναι απλά διαθέσιμοι!!! Να είναι πρόθυμοι να μας ακούσουν να μας συμμεριστούν, να μας καταλάβουν να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.

Η Λίζα είναι ένα κορίτσι που έζησε πολλά χρόνια σε μια επαρχιακή  κωμόπολη, το όμορφο Γαλαξίδι. Όπως όλοι ξέρουμε το να ζεις σε μια τόσο κλειστή κοινωνία δεν είναι πάντα εύκολο. Έχει τα καλά του έχει και τα πολύ αρνητικά του όμως, αν είναι ιδικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα!!! Είναι δυνατή παρόλα αυτά και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει πίσω την παλιά της ζωή και να έρθει στην Αθήνα να κάνει μία καινούρια αρχή! Έτσι γνωριστήκαμε!

Εκτός από την πόλη, το σπίτι, τη δουλειά, την ψυχολογία, ήταν ολοφάνερο ότι έπρεπε να αλλάξει και εξωτερικά. Έτσι ξεκίνησε η “αποστολή” της μεταμόρφωσής της. Τα αποτελέσματα σας τα παρουσιάζω… μαλλιά νύχια στυλ… όλα άρχισαν να αλλάζουν… οι  φωτογραφίες νομίζω μαρτυρούν από μόνες τους .

ΠΡΙΝ

Μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω 3

Μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω 1

Μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω 2

 

Μετά

Μετά από όλο το makeover δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και μια επαγγελματική φωτογράφηση αφού ούτως η άλλως λατρεύει τις φωτογραφίες. Αυτό έγινε πέρσι τέτοιο καιρό και έτσι θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου!!! Είσαι όμορφη όπως και να έχει, αλλά πάντα ας μην ξεχνάμε ότι όλες μας χρειαζόμαστε τους επαγγελματίες να μας συμβουλεύουν και να μας βοηθάνε να τονίζουμε την ομορφιά μας σωστά!

 

Μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω 5

Μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω 6

Μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω 4

Φωτογραφίες-Styling-Make up-Hair style (από το μετά): Νίκη Ηλιοπούλου.

Φωτογραφίες από το πριν: Από προσωπικό αρχείο της Λουίζας

Σου άρεσε, δείξε το και στους φίλους σου